Jenny Levin Leg. dietist

Mer information om privat dietistmottagning  Stockholm finns via länk nedan

legitimeraddietist.se


image

En kort presentation: Jag är utbildad dietist med lång erfarenhet av mat kopplat till hälsa och välbefinnande. Som legitimerad dietist har jag en universitetsexamen i dietetik som är dietistens huvudämne. Under dietistutbildningen studerar man även mat och måltider ur ett sociologiskt perspektiv. Grundläggande fysiologi och psykologi ingår också i utbildningen.  Som dietist har jag  arbetat på dietistkliniken  på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Solna.

Kanske inte helt överraskande har jag ett stort intresse för matlagning i allmänhet men i synnerhet värnar jag om mat som är fylld av goda bakterier för vår tarmhälsa. Surdeg, Kefir och yoghurt, mjölksyrade grönsaker och sist men inte minst hälsodrycken kombucha är några exempel.