Kimchi och buljong

Variant på kimchi med vitkål, morot, gul lök, chili, ingefära och vitlök. Salt såklart.

Variant på kimchi med vitkål, morot, gul lök, chili, ingefära och vitlök. Salt såklart.

Första buljongkok på märgben. Massor av purjolök, palsternacka, fänkål, vitpeppar och salt.

Första buljongkok på märgben. Massor av purjolök, palsternacka, fänkål, vitpeppar och salt.


Blir mer och mer besatt av det här med buljong. Lite beroendeframkallande. Idag testar jag märgben inköpta på coop Träkvista. Ej Eko tyvärr men men. Buljongen ska blandas med tomat och bli onsdagssoppa med pasta. Vi ska tillverka vår egen av en deg gjord på vetesur och rågmjöl… Det som fanns hemma. Får se hur det går. Fantastiskt mycket tid går åt till att förbereda, bereda, laga och greja. För att inte tala om duka och diska. Tur att det är sommarlov och mammaledighet!!
Lägger upp lite bilder på pastan senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *