Saker jag alltid eller ofta tänker att jag ska göra och nu hände det!

Lammfärsbullar med 20%ströbröd

Lammfärsbullar med 20%ströbröd

image

Ljummen rotsakssallad med rödbeta, kålrot, palsternacka, feta och örtolja.

Ljummen rotsakssallad med rödbeta, kålrot, palsternacka, feta och örtolja.

Tisdagsmiddagen består av lammfärsbullar med rotsakssallad lite olivolja, örter och fetaost. Till barnen la ja jag upp palsternacka, rödbetor och kålrot separat i varsin liten skål.  Klickade på smör för att göra det än mer attraktivt eller mindre motbjudande?? Sonen åt säkert 10 små lammköttbullar inga grönsaker. Han gick gråtande/skrikande till soffan och borrade huvudet djupt ned i en kudde när vi la en av varje grönsak på hans tallrik. Men han kom ganska så fort på att han var hungrig och grönsakerna kunde ligga kvar när Janne gjorde en rolig gubbe av grönsaker, bullar och ketchup. Ketchup är verkligen värt ett eget inlägg så jag skriver mer om det senare. Dottern åt en tugga av en köttbulle sen kom hon på att hon gillar palsternacka och åt upp de flesta i skålen. Jag är mycket nöjd. Mycket också för att jag gjorde ströbröd till bullarna av gamla torra brödbitar. En vanlig tisdag. Spenderade säkert två timmar på matlagningen idag, bakade lite bröd också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *